Yeni (2023) kayıt olan öğrencilerimizin dikkatine

Fethiye İşletme Fakültesi YBS ailesine  hoş geldiniz.

Tüm sınıflarımızda (1,2,3,4)  öğrencilerimiz ve  ders veren  öğretim elemanlarından oluşan bir WhatsApp grubu kuruyoruz.  Bilgilendirme yazışmalarını buradan yapıyoruz.
2023 dönemi 1. sınıflar için kurulan grubumuzun linki ve  QR  kodu aşağıdadır.  2023 dönemi 1. sınıfa yeni kayıt olan öğrencilerimiz buradan gruba katılabilirler.

Ders kaydı ile ilgili birkaç açıklama:
♦ Bir öğretim  yılı  iki dönemden oluşur ( Güz ve Bahar)
♦ Bölümümüzde Dersler dönemliktir (Bahar ve Güz).
♦ Her dönem yeni ders kaydı yapılması gerekir. İçinde bulunduğumuz  dönem  1. sınıf 1. Dönem  veya   1. sınıf GÜZ  olrak adlandırlır.
♦ Bu yıl ilk defa ders kaydı yapacak 1. sınıf öğrencilerimiz  YBS Müfredatındaki 1. sınıf 1. dönem derslerinin tümünü almakla yükümlüdür. Ders kaydı yaparken   YBS Müfredatı 1. sınıf 1. dönem derslerinin tümünü seçiniz.
♦ Ders kaydı yaptktan sonra  danışmanınız onaylayınca kesin kayıt yapılmış olur.
♦ Ders kaydınızdada problem olursa Akademik Danışmanınzla irtibata geçiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 25.09.2023 15:15 Okunma Sayısı : 347